Antena Aldaia estrena l’any 2021 amb novetats importants a la seua programació

Publicat per Antena Aldaia - 12 de gener del 2021

Una les novetats més destacables d'Antena Aldaia va començar al desembre de 2020 on l'emissora municipal que porta ja 29 anys al servei a la població, va entrar novament a La Xarxa de comunicació local.

Amb aquesta incorporació la ràdio emetrà els butlletins informatius de 4 minuts a les 7,9,11,13,15,17,19 i 21.00 h, i els caps de setmana a les 13.00 h. També incorporem dos programes nous de la Xarxa ,els dissabtes i diumenges un dedicat al món de la cuina: Fogons i Davantals, i l'altre dedicat als més menuts de casa: l'Hora del conte.

Els nostres estimats jubilats també tindran el seu espai: Lo ball dels jubilats, els diumenges  a les 16.00 h  amb una selecció musical de ball, perquè puguin fer els ballets casa ,fins que la pandèmia els deixi fer el seu ball a la llar de jubilats.

Els joves també veuran ampliada la seua oferta els dijous i diumenges, amb la incorporació del Dj planer Jordi Caballé, amb el seu radioshow, It's Time to Future Pop.

Així que aquest dijous ja comencem amb els nous programes que entren en emissió des d'Antena Aldaia.

Des de la regidoria d'Afers Interns i Institucionals , Irene Negre: "Després de treballar de la mà amb el director de la ràdio, Seto Gallego, hem aconseguit modernitzar l'emissora, hem fet i anirem fent inversions per tal de gaudir d'una emissora en totes les novetats tecnològiques. Així com també, hem treballat l'entrada a la Xarxa de Comunicació Local, fent que puguem gaudir d'un ampli ventall de programes per a tots els sectors. Des de la regidoria i l'Ajuntament agraïm intensament el treball de tots els col·laboradors de la ràdio, que ens han portat i ens continuaran portant, un assortit de programes per a tot el poble. Ara però, cal anar més enllà i de la seva mà, fer créixer la nostra emissora. Situem Antena Aldaia al centre de la comunicació."

Us adjuntem també l 'enllaç de l'apunt del director Seto Gallego, a la Xarxa de Comunicació Local:

https://bit.ly/3bsNgOV

Antena Aldaia va començar les seus emissions el 28 de desembre de  l'any 1991, i continua sent una ràdio jove ,dinàmica i referent al territori.




Ivoox

Facebook

El Temps a l'Aldea

El temps
Antena Aldaia Logo
En directe!
FM | WEB | APP

Antena Aldaia 107FM

L'Aldea 43896 - Terres de l'Ebre (Tarragona)

Tel: 977 45 04 66



En directe

Ajuntament de l'Aldea
Google Play Antena Aldaia
Google Play Antena Aldaia