Farmàcies de Guàrdia 2024 L'Aldea - Camarles - L'Ampolla

Publicat per Antena Aldaia - 02 de gener del 2021

Necessites una farmàcia de guàrdia?
L'Aldea-Camarles-l'Ampolla

L'Aldea

Farmàcia  Vicky Gimeno: Tel: 977 45 05 43
avinguda Catalunya, 302 · l'Aldea

Farmàcia Mireia Curto : Tels: 977 45 20 56 -  638 18 92 22 
avinguda Catalunya, 75 - l'Aldea

Camarles

Farmàcia Molina Cabrera : Tels. 977 78 94 98 - 669 74 59 35
c/ sis,nº5 - Camarles

Farmàcia Fortuño Beltran: Tel: 977 47 00 10
c/ vint-i-vuit, nº 7 - Camarles

L'Ampolla

Farmàcia López Aguiló: Tel. 977 59 33 37
c/ Marcel Miralles,6 - l'Ampolla

Farmàcia Estupiñá Martí: Tel. 977 46 06 80
Plaça Gonzalez Isla, 12 Baixos - l'Ampolla


Horari 2024 farmàcies de guardia

https://www.antenaaldaia.com/premsa/farmguar.pdf

Descarrega PDF Farmàcies de Guàrdia 2024

Més informació sobre les farmàcies de guàrdia

Les farmàcies de guàrdia són establiments farmacèutics que ofereixen serveis addicionals per a atendre les necessitats de salut dels pacients fora de les hores normals de funcionament de les farmàcies regulars. 

Aquestes farmàcies estan obertes durant les hores nocturnes, els caps de setmana i els dies festius per a proporcionar medicaments i altres productes relacionats amb la salut a aquelles persones que ho necessiten.

A moltes ciutats, les farmàcies de guàrdia són designades per les autoritats locals o les associacions de farmacèutics. Les farmàcies de guàrdia solen tenir un horari ampliat i poden ser fàcilment identificades amb un senyal especial que les diferencia de les farmàcies normals. Això facilita a les persones trobar la farmàcia de guàrdia més propera en cas d'urgència.

Les farmàcies de guàrdia ofereixen una àmplia varietat de serveis, com ara la dispensació de medicaments, la donació de consells sobre medicaments i la realització de curtes consultes mèdiques. 

Algunes farmàcies de guàrdia també ofereixen serveis de punt de primers auxilis i altres serveis relacionats amb la salut como vacunació, diagnostico y tratamientos de la salud.

El funcionament de les farmàcies de guàrdia és molt important per al benestar de la comunitat, ja que proporciona a les persones un accés fàcil i ràpid a medicaments i altres productes relacionats amb la salut en moments d'urgència. Això ajuda a reduir la pressió sobre els serveis d'urgència i permet a les persones obtenir l'atenció mèdica necessària sense haver d'esperar fins al dia següent o fins a la propera obertura de la farmàcia regular.

En conclusió, les farmàcies de guàrdia són un servei important i valuós per a les comunitats, oferint accés fàcil i ràpid a medicaments i altres productes relacionats amb la salut fora de les hores normals de funcionament de les farmàcies regulars. Això és especialment important en moments d'urgència, i ajuda a reduir la pressió sobre els serveis d'urgència. Aquestes farmacies son una gran oportunitat per a que las persones puguin obtenir els serveis y tractaments que necesiten en moments d'emergencia.




Ivoox

Facebook

El Temps a l'Aldea

El temps
Antena Aldaia Logo
En directe!
FM | WEB | APP

Antena Aldaia 107FM

L'Aldea 43896 - Terres de l'Ebre (Tarragona)

Tel: 977 45 04 66



En directe

Ajuntament de l'Aldea
Google Play Antena Aldaia
Google Play Antena Aldaia