Us informem que utilitzem cookies de tercers que ens permeten obtenir informació dels usuaris que accedeixen a la web.

Bio Seto Gallego


Després de més de 30 anys darrera dels plats poques coses més es poden dir.

Als 14 anys amb el primer mixer es var auto ensenyar en el món del in the mix.

Els mestres de l’època com el Toni Peret i el Josep Mª Castells, els Max Mixs i el seu afany per aprendre van fer que als 14 anys i juntament amb Joan Marc Fons van realitzar el MacroMix, que sonava per Onda Cero . Un mix realitzat amb cinta magnètica i platines i amb edició de cinta magnètica a base de talls i pegades (tot una utopia ara per ara).

Als 16 anys adquiria la primera residència al Pub Studio on punxava sense Technics i sense pitch!!! i es que entre el selector de rpm de 16 /45 augmentava o disminuïa els vinils per poder mesclar-los.

Als 18 anys va punxar coma resident en sessions maratonianes en Divendres, Dissabtes i Diumenges tarda al Top Banana de Deltebre, una sala molt confluïda a l’època. 5 anys de residencia a la Sala S.K.P van fer que Dj Seto es dediqués musicalment amb l’època històrica de la música valenciana del anys 1995 (el remember que tothom escolta encara que passin els anys), una època daurada de la musica en la que va aconseguir que sala SKP de la platja de l'Arenal de l’Ampolla (Terres de l’Ebre) estigués oberta d'abril fins ben entrat octubre, quan les sales estiuenques no estaven més de tres mesos obertes. Marc Roig, Jordi Alonso, Jordi Caballé, Raül ,Cristòbal La bèstia i Dj Seto entre d'altres composaven la festa nocturna de les sales ebrenques de l’època. 5 anys més al Pub La Via van fer de Dj Seto l'autèntica cultura de club aldeana al famós Pub La Via del Xavi ((Parrin)) .Punxant en residències de Radio Deejay a Antena Aldaia, Radio Joventut, Radio Mora la Nova ,TranceVibrations (Rumania), Loca FM ,PlayTrance Radio,La Plana Ràdio, La Sénia Radio , Love Music Web Brasil, han fet del Seto Gallego un amant de la música i les mescles.

Ha format part del col·lectiu Atomix amb Raul i John Eftwo amb els famosos Atomix!!! on va editar 5 temes al mercat discogràfic: Check the Beat, Fuck The System, Check the Beat Remix 2.0, House of energy, Annubis.

Al 2009 juntament amb el monstre Xavi Carrique i Komunale Club sortia a la venda al Beatport un nou remix del Annubis, que a més també era remixat pel monstre i productor valencià , Jo Cappa. Deejay i productor de les terres de l’Ebre forma part de la primera discogràfica trance de les terres de l’Ebre, DanceRepublik Records que llicencià a dj’s i productors trance arreu del món. 28 anys de Ràdio ,Direcció i Gerència d’Antena Aldaia fan de Seto Gallego un autèntic referent de la musica i la producció a les Terres de l’Ebre.
Subscripció Antena Aldaia

Els 5 últims podcast

Aly & Fila - Future Sound of Egypt (Activa Takeover) - FSOE 724

Cine Maravilles P 683 Jordi Curto 24-06-21

The Anjunabeats Rising Residency with-gvn-3-1 17102021

Above & Beyond- Group Therapy 455 ( tj-bukem ) 17102021

VONYK Sessions Paul Van Dyk 780

Ivoox

Facebook

El Temps a l'Aldea

El temps

En directe!
FM | WEB | APPAntena Aldaia 107FM


L'Aldea 43896
Terres de l'Ebre (Tarragona)En directe