Us informem que utilitzem cookies de tercers que ens permeten obtenir informació dels usuaris que accedeixen a la web.

HISTÒRIA

Tot va començar com un somni, un projecte que a priori era molt difícil de realitzar. Llargues xerrades i diumenges de reunions entre CARLES BLANCH i SETO GALLEGO, que a la fi van veure la llum.

Primer les temes legals la freqüència que els van assignar, primerament 107.2,i la definitivament legal 107.0.

El primer era trobar un nom adequat, es va pensar amb. el típic nom RADIO L'ALDEA ,però la veritat no sonava bé i es va començar a dubtar entre ONA ALDAIA i ANTENA ALDAIA , durant dies i dies ,i al final ens vam quedar amb ANTENA ALDAIA.

Ja teníem nom i la primera freqüència, el que necessitvem era començar a emetre.

Vam muntar una fantàstica campanya amb cartells penjats als comerços on posava L'ALDEA SONA, i el dia 28 de desembre del 1991 vam començar les emissions en proves, i al maig de 1992 les emissions regulars.

En aquelles dades hi havia un equip de gent amb moltes ganes de treballar fent ràdio, però sense experiència en el funcionament d'una ràdio.

L'equip d'abans estava format per: CARLES BLANCH, SETO GALLEGO, JOAN MARC FONS, CARME CUGAT, FRANK PUJOL, LLUIS TORRALBO, MERCE BLANCH, ARMANDO BERTOMEU, PACO MORESO i CASIO RODRÍGUEZ

Dels que van començar tan sols queda SETO GALLEGO actual gerent i director d'ANTENA ALDAIA seguit d'un gran número de col.laboradors que els podreu trobar i descobrir més d'ells dins de la seccio equip ràdio


Subscripció Antena Aldaia

Els 5 últims podcast

Aldaia Esportiva Mario Guerrera dilluns 26102020

VONYK Sessions Paul Van Dyk 729

Roger Shah- Magic Island radio show 649

Dj Seto Atotamakina 1252- In the name of Trance 24102020

Transmission Radio 296

Ivoox

Facebook

Visites i el Temps a l'Aldea
El temps

Not Found!

Inici a les 00:00 fins les 00:00 HORARI