HISTÒRIA

Tot va començar com un somni, un projecte que a priori era molt difícil de realitzar. Llargues xerrades i diumenges de reunions entre CARLES BLANCH i SETO GALLEGO, que a la fi van veure la llum.

Primer les temes legals la freqüència que els van assignar, primerament 107.2,i la definitivament legal 107.0.

El primer era trobar un nom adequat, es va pensar amb. el típic nom RADIO L'ALDEA ,però la veritat no sonava bé i es va començar a dubtar entre ONA ALDAIA i ANTENA ALDAIA , durant dies i dies ,i al final ens vam quedar amb ANTENA ALDAIA.

Ja teníem nom i la primera freqüència, el que necessitvem era començar a emetre.

Vam muntar una fantàstica campanya amb cartells penjats als comerços on posava L'ALDEA SONA, i el dia 28 de desembre del 1991 vam començar les emissions en proves, i al maig de 1992 les emissions regulars.

En aquelles dades hi havia un equip de gent amb moltes ganes de treballar fent ràdio, però sense experiència en el funcionament d'una ràdio.

L'equip d'abans estava format per: CARLES BLANCH, SETO GALLEGO, JOAN MARC FONS, CARME CUGAT, FRANK PUJOL, LLUIS TORRALBO, MERCE BLANCH, ARMANDO BERTOMEU, PACO MORESO i CASIO RODRÍGUEZ

Dels que van començar tan sols queda SETO GALLEGO actual gerent i director d'ANTENA ALDAIA seguit d'un gran número de col.laboradors que els podreu trobar i descobrir més d'ells dins de la seccio equip ràdio

Ivoox

Facebook

El Temps a l'Aldea

El temps
Antena Aldaia Logo
En directe!
FM | WEB | APP

Antena Aldaia 107FM

L'Aldea 43896 - Terres de l'Ebre (Tarragona)

Tel: 977 45 04 66En directe

Ajuntament de l'Aldea
Google Play Antena Aldaia
Google Play Antena Aldaia